• Printime ne Leter Murale (me dizenjo sipas deshires)
  • Postera, Flyer, Kartvizita & Broshura
  • Veshje automjetesh me adeziv
  • Prerje Germash ne Adeziv
  • Germa 3D (ne Pecikllas, Forex & Etalbond)
image

Printime ne Latex

Ose ndryshe Leter Murale e cila ndahet ne dy lloje:
1- Lekure Muri
2- Leter Muri
Kjo eshte zgjedhja me e mire per te gjithe ato qe enderrojne te krijojne nje ambjent sa me modern dhe plot gjalleri . Ndryshe nga te tjerat, tek kjo leter mund ta zgjidhni ju dizajnin (figuren) qe deshironi te printohet.

Me shume
image

elviprint tirane

Prej nje kohe te gjate, elviprint operon ne fushen e reklamava me nje flilial tjeter tashme edhe ne Tirane.
Kontakt: +355 (0) 68 90 24 177
Adresa: Rruga - Bulevardi "Bajram Curri"
e-mail: elviprint.tirane@gmail.com

Me shume